Bureau Veritas es trasllada a Can Ametller amb l'ambició de començar una nova etapa


  • Comparteix:

Bureau Veritas ha deixat les oficines de Can Sant Joan per estrenar nou espai aquest divendres al Parc Empresarial Can Ametller. La nova seu, amb 400 treballadors a Sant Cugat, és una de les dues més importants de l'Estat espanyol. La companyia, dedicada a la certificació tècnica, considera el nou espai una oportunitat de començar la recuperació després d'anys de crisi econòmica. A l'acte, hi han assistit el conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, que han visitat les instal·lacions.

El nou espai és més petit que l'anterior, però ofereix una major eficiència energètica. Els 6.000 metres quadrats, repartits en sis plantes, acolliran els empleats en espais oberts i diàfans, ideats a partir de les propostes recollides internament. El president executiu de Bureau Veritas al sud-oest d'Europa, José Luis Manglano, ha detallat les característiques de la nova seu.

Jose Luis Manglano

El seu espai obert, compartit, les zones comunes, un entorn natural i l'espectacular il·luminació natural s'han de constituir com a eix vertebrador d'aquesta nova forma de treball que aposta per l'intercanvi d'idees i la recerca de noves solucions globals.


L'espai és de lloguer, però ha requerit dos milions d'euros d'inversió per adequar-lo. El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha destacat la importància d'empreses com Bureau Veritas per a Catalunya.

Jordi Baiget

A Catalunya tenim 6.400 empreses multinacionals, són moltes, però és una expressió de la confiança i dels resultats que poden aconseguir. Bureau Veritas és una d'aquestes empreses que ha apostat des del 1868 i volem que hi continui apostant per molts anys més.


A l'acte hi han assistit treballadors, directius i clients de l'empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.