Sant Cugat Comerç i Konixbert obtenen els Premis Cambra 2004


  • Comparteix:

Sant Cugat Comerç ha gunayat el Premi Cambra per 25 anys dedicats al comerç local.

Sant Cugat Comerç ha gunayat el Premi Cambra per 25 anys dedicats al comerç local.

L'Associació Sant Cugat Comerç i l'empresa Konixbert High Tech han estat les empreses santcugatenques distingides en la celebració dels premis Cambra 2004, que atorga la Cambra de Comerç de Terrassa. Les dues empreses, distingides en els camps del comerç local i la internacionalització, han coincidit que l'esforç i la superació són les claus que avalen una trajectòria de 25 anys.

Sant Cugat Comerç ha celebrat un quart de segle amb un Premi Cambra que reconeix la seva tasca en la dinamització i foment del comerç local. El guardó arriba en un moment en què el col.lectiu santcugatenc afronta nous reptes com la creació de la federació local de comerciants i la distribució d'una targeta de fidelització.

La presidenta de l'entitat espera que l'obtenció d'aquest premi doni un nou impuls a la celebració de la Primera Jornada de Comerç de Sant Cugat, que s'ha ajornat pel setembre a causa de la baixa participació. Mª Eulàlia Egea considera que amb el Premi Cambra al comerç local arriba el reconeixement absolut a la seva entitat:

Mª Eulàlia Egea

Estem molts satisfets de rebre aquest premi, ja que la gent sovint es crida per recordar-te els errors i aquest reconeixement significa molt per a nosaltres


L'altre guardonat santcugatenc ha estat l'empresa Konixberg High Tech, especialitzada en el disseny, fabricació i comercialització d'instruments de laboratori. Amb un nou centre d'investigació, Konixbert s'ha convertit en els últims anys en l'única empresa familiar catalana capaç de competir amb multinacionals europees i nordamericanes. Ho explica el seu president, Josep Mª Gibert:

Josep Mª Gibert

Sempre hem treballat en aquest sentit, i això ens ha convertit en una empresa molt competitiva a nivell internacional


La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha reconegut deu empreses més de la demarcació, destacant la seva gestió en camps com la innovació, la formació, el medi ambient i nous emprenedors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.