Maragall diu que la solució al dèficit d'infraestructures passa per la creació de l'Euroregió


  • Comparteix:

Admet que en els últims temps s'ha perdut en tren en infraestructures.

Admet que en els últims temps s'ha perdut en tren en infraestructures.

El president de la Generalitat ha defensat la consolidació de l'Euroregió com la via, diu, per solucionar la manca d'infraestructures que atura el desenvolupament econòmic del Vallés. Pasqual Maragall, davant la reclamació explicitada de l'alcalde i els empresaris de més i millors comunicacions, s'ha compromès a intervenir per solucionar el dèficit en infraestructures tot i que ho ha condicionat als recursos econòmics del govern català que ha reconegut no 'passar els millor moments'.

Davant la demanda de Lluís Recoder d'accelerar la construcció d'infraestructures 'vitals' pel desenvolupament de les empreses de la demarcació, Pasqual Maragall ha assegurat que la consolidació de l'Euroregió permetrà crear una xarxa de comunicacions que acabin afavorint el Vallès i el conjunt del país:

Pasqual Maragall

El que està en joc és la creació d'una Euroregió. És el que es necessita per rendibilitzar les infraestructures, sinó no les pagarem.


Maragall diu que entén les demandes expressades pels alcaldes i empresaris que veuen com minva la seva competitivitat davant la manca 'desesperant' d'una xarxa de comunicacions eficient, eficaç i ràpida.

El president ha assegurat que 'pren nota' de les peticions i s'ha compromès, - tot i admetre que les finances del govern català no passen el seu millor moment- a administrar bé els recursos per situar la regió metropolitana al lloc que li pertoca a Europa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.