FGC posa en marxa, el curs vinent, un servei especial de transport escolar entre BCN i Sant Cugat


  • Comparteix:

El servei es dirigeix a una una demanda potencial de més de 92.000 alumnes de 4 a 16 anys.

El servei es dirigeix a una una demanda potencial de més de 92.000 alumnes de 4 a 16 anys.

Ferrocarrils de la Generalitat posarà en marxa, a partir del curs vinent, un nou programa de transport escolar de la línia el Metro del Vallès. El servei preveu reservar dos trens especials per a escolars en dos franges horàries al matí i la tarda per tal d'agrupar els escolars i afavorir la comoditat de la resat de passatgers.

Actualment el Metro del Vallès transporta diàriament més de 15.000 escolars en una franja horària concentrada entre 8,00h i 9,15h del matí i 16,30h i 17,30h de la tarda.

Davant d'aquesta demanda, FGC ha decidit posar en funcionament, a partir del curs vinent, un pla de mobilitat amb l'objectiu de donar resposta als 163 centres escolars que es concentren entre els districte de Sarrià Sant Gervasi i Sant Cugat.

Manel Villalante, director d'expansió i coordinació de Ferrocarrils, ha explicat que la voluntat és estendre el servei de què gaudien, fins ara, només determinades centres escolars:

Manel Villalante

Volem estendre el servei i fer-lo universal a tots els possibles usuaris. A més volem garantir la seguretat i comfort de tots els usuaris.


El servei preveu la reserva de dos cotxes en un tren procedent de Sant Joan a les 16,46h i dos cotxes més en un tren procedent de Mira Sol (S1) a les 16,58h.

La mesura pretén afavorir la mobilitat en transport públic dels escolars i alhora, afavorir la comoditat i la comfortabilitat de la resta de viatgers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.