Jeremy Rifkin, teòric de la Tercera Revolució Industrial, farà una conferència a Sant Cugat convidat pel Diplocat


  • Comparteix:

Jeremy Rifkin durant una xerrada / Foto: Stephan Röhl

Jeremy Rifkin durant una xerrada / Foto: Stephan Röhl

Jeremy Rifkin, teòric de referència mundial en desenvolupament econòmic sostenible, impartirà una conferència al Teatre-Auditori el 21 de setembre convidat pel Diplocat, segons ha confirmat a Cugat.cat el secretari general de l'organisme, el santcugatenc Albert Royo. El sociòleg i economista nord-americà explicarà la seva teoria de la Tercera Revolució Industrial adaptada especialment al cas català en una jornada dedicada a analitzar el futur de l'economia i la indústria del país.

Per obrir aquest debat, el Diplocat considera especialment important la teoria de la Tercera Revolució Industrial creada per Rifkin, que es fonamenta en l'escenari que el sistema econòmic basat en els combustibles fòssils ha caducat. La idea treballa entorn a diversos eixos, com són l'ús d'energies renovables al 100%, la conversió dels edificis en plantes generadores i el transport basat en el vehicle elèctric.

El secretari general del Diplocat, Albert Royo, assegura que la jornada servirà per dibuixar el futur de la indústria a Catalunya.

Albert Royo

És una proposta transversal. El que volem és obrir un debat estratègic sobre el model econòmic i industrial que volem de cara al futur. Catalunya és un país de vocació industrial, però també compromesa amb la sostenibilitat.


Royo assenyala que han escollit Sant Cugat per l'aposta de la ciutat pel desenvolupament sostenible i per la bona col·laboració que hi ha hagut fins ara amb el consistori.

Albert Royo

A Sant Cugat hi coincideix la vocació sostenible de la ciutat, el compromís cap al desenvolupament i la innovació. Des de Diplocat ja havíem col·laborat anteriorment amb l'Ajuntament i de seguida ens vam posar d'acord.


A l'acte també hi participaran el president de la Generalitat, Carles Puigdemont; l'alcaldessa, Mercè Conesa; el conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, i els empresaris Sergi Ferrer-Salat i Ferran Rodés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.