Wise People Sant Cugat constitueix la nova junta de govern


  • Comparteix:

Fran Castanyer, Rosa Roca, Consol Vancells, Pia Gras, Josep Amorós i Joan Bigorra / Foto: Wise People

Fran Castanyer, Rosa Roca, Consol Vancells, Pia Gras, Josep Amorós i Joan Bigorra / Foto: Wise People

L'associació sense afany de lucre Wise People Sant Cugat ha constituït la nova junta, que centrarà esforços en la cerca de feina, la potenciació de l'oferta d'activitats per als associats i la sensibilització del valor dels professionals de més de 45 anys, a part de connectar amb actius empresarials i socials de la ciutat. L'organisme estarà format per Josep Amorós a la secretaria general, Fran Castanyer al capdavant de l'àrea social, Pia Gras a l'àrea d'empresa, Rosa Roca a l'àrea d'administració i finances i Consol Vancells a l'àrea de màrqueting i comunicació. Joan Bigorra estarà al capdavant de la presidència no executiva.

Wise People Sant Cugat es va fundar fa un any a partir d'un grup de persones aturades de més de 45 anys de perfils i nivells de formació diferents. A l'agost, a Sant Cugat s'han registrat 1.748 persones d'aquesta franja d'edat a l'atur, gairebé la meitat del total, segons l'Observatori d'Empresa i Ocupació de la Generalitat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.