L'oficina liquidadora de l'Agència Tributària de Sant Cugat, una de les 53 que vol tancar la Generalitat


  • Comparteix:

Les 15 noves oficines de l'ATC s'activaran al 2017 / Foto: Generalitat de Catalunya

Les 15 noves oficines de l'ATC s'activaran al 2017 / Foto: Generalitat de Catalunya

La Generalitat té la voluntat que la funció que exerceixen els registradors de la propietat de les 53 oficines liquidadores, una de les quals està ubicada a Sant Cugat, l'assumeixin les 15 noves delegacions de l'Agència Tributària Catalana (ATC) que vol obrir al 2017. Aquest tancament d'oficines suposaria un estalvi de 17,2 milions anuals per al govern, segons el secretari d'Hisenda Lluís Salvadó. Els 277 registradors que hi ha actualment en actiu s'incorporarien a l'ATC.

El conveni amb els registradors de la propietat finalitza el 30 d'octubre del 2017 i la voluntat del govern és denunciar-lo, ja que la creació de la hisenda catalana passa per 'assumir totes les funcions tributàries', entre elles la de gestió, liquidació i recaptació d'impostos que fan els registradors a les oficines liquidadores (OL).

La Generalitat crearà 15 noves delegacions territorials de l'ATC l'any que ve, que se sumaran a les quatre que ja té a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Pel secretari d'Hisenda, aquest desplegament territorial és 'imprescindible' perquè l'ATC assumeixi totes les funcions que li corresponen. Les dues delegacions més properes a Sant Cugat seran les de Terrassa i Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.