El nou servei d'entregues ultraràpides d'Amazon arriba a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un dels repartidors de la companyia / Foto: Amazon

Un dels repartidors de la companyia / Foto: Amazon

El nou servei d'entregues ultraràpides d'Amazon arriba a Sant Cugat. La companyia de comerç electrònic ha anunciat aquest dimecres la posada en marxa del servei Prime Now que permet rebre els paquets en el termini d'una hora per un preu de 5,90 euros o en franges d'entrega de dues hores sense cost addicional. El nou servei només el podran contractar els clients 'premium' que facin una compra mínima de 19 euros.

El servei Prime Now està disponible a Barcelona i 26 poblacions de l'àrea metropolitana com Sant Cugat, Cerdanyola i l'Hospitalet, entre altres. La capital del país i les localitats de l'entorn es converteixen així en la sisena localització d'Europa a disposar de les entregues ultraràpides d'Amazon al costat de Sant Francisco, Londres, París i Munic.

Els interessats a utilitzar el nou servei ho hauran de fer a través de l'aplicació per a mòbils que inclou una botiga dedicada exclusivament als productes catalans. Amazon ha augmentat la seva flota amb bicicletes i amb furgonetes elèctriques Nissan fabricades a Barcelona per assumir la nova proposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.