L'atur cau un 3,8% al setembre a Sant Cugat i baixa un 12,2% en un any


  • Comparteix:

Oficina de Treball / Foto: ACN

Oficina de Treball / Foto: ACN

El nombre d'aturats a Sant Cugat al setembre és de 3.025 persones, 420 menys que fa un any, dada que representa una reducció d'un 12,2% interanual. La dada de setembre suposa també una disminució del 3,8% en relació amb el mes anterior, quan hi havia 120 persones més a la llista de desocupats. La taxa d'aturats a la ciutat al setembre és del 7,94%, segons dades facilitades pel Consell Comarcal.

Al Vallès Occidental, la taxa d'aturats ha disminuït un 12,5% durant l'últim any i un 0,9% en el darrer mes. Actualment, hi ha 59.887 persones desocupades a la comarca, 8.519 menys que fa 12 mesos.

A Catalunya, es manté la tendència a la baixa de la taxa d'aturats pel que fa a la variació anual amb un 12,5% menys de desocupats. Ara bé, al setembre la llista de desocupats ha augmentat un 1,3% en comparació amb el mes anterior. Actualment, hi ha 451.081 persones que busquen feina al país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.