El Creatus Dominus arrenca aquest divendres la 3a edició amb un 33% d'activitats més


  • Comparteix:

Un moment de la presentació / Foto: Localpres

Un moment de la presentació / Foto: Localpres

El contrafestival de disseny i creativitat Creatus Dominus celebra aquest divendres la tercera edició amb un 33% d'activitats més i com una aposta consolidada, segons els organitzadors. Una de les principals novetats de l'edició d'enguany és el bloc de ciència-ficció que s'afegeix a la programació de conferències, 'workshops' i taules rodones de la programació. També destaca una instal·lació de 'light art' i la incorporació d'iniciatives de moda de proximitat al mercat d'idees. Totes les activitats són gratuïtes i tenen lloc a la Casa de Cultura.

El festival, nascut al 2014, vol demostrar la importància del disseny i la creativitat a la societat actual i reforçar el caràcter creatiu de Sant Cugat. Com explica la codirectora del festival, Gal·la Termes, un dels principals objectius de la iniciativa és oferir una alternativa de creativitat fora de Barcelona.

Gal·la Termes

El Creatus Dominus és un projecte que quadra molt amb Sant Cugat, i un dels seus punts forts és que no volem ser a Barcelona. Volem descentralitzar-ho i que la gent del Vallès en pugui gaudir de manera gratuïta.


L'il·lustrador de Marvel Marcos Martín, el periodista Chema Carrasco, el creador de 'La Bola de Cristal', Carlo Fabretti, i diversos participants del Yuzz són alguns dels ponents més destacats d'aquesta tercera edició. L'organització vol expandir horitzons en aquesta edició i espera que al llarg de divendres i dissabte passin unes 400 persones per la Casa de Cultura. Per participar-hi, cal fer inscripció prèvia.

El Creatus Dominus es duu a terme gràcies a la col·laboració amb l'Ajuntament i l'Escola d'Art i Disseny. Pel consistori, aquesta és una proposta que vehicula un dels quatre principals eixos de treball del govern: la cultura innovadora.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.