Worldcoo amplia capital amb fons de Mnext i la Caixa per estendre's arreu del món


  • Comparteix:

Els santcugatencs Aureli Bou i Sergi Figueres

Els santcugatencs Aureli Bou i Sergi Figueres

L'empresa social Worldcoo, impulsada pels santcugatencs Sergi Figueres i Aureli Bou, ha anunciat una ampliació de capital de 2,3 milions de fons que provenen de la gestora de capital risc del grup la Caixa, d'inversors particulars, com l'italià Alessandro Bianchi, i de Mnext, de la gestora de fons d'inversió Meridia Capital. La companyia destinarà els diners a estendre el negoci a països europeus - especialment França, el Regne Unit, Alemanya, Itàlia i Portugal - als Estats Units, a l'Amèrica Llatina i Àsia.

Aquestes inversions se sumen a les anteriors de Delta Partners, Ona Capital, Banc Sabadell, inversors particulars i 'business angels'. A més, la companyia ha estat una de les quatre empreses catalanes reconegudes pel programa d'investigació i innovació de la Comissió Europea Horizon 2020 amb una subvenció de 1,3 milions.

El CEO de Worldcoo, Sergi Figueres, ha valorat a Cugat.cat l'ampliació de capital.

Sergi Figueres

Hem aconseguit recursos que ens permetran créixer fora per convertir-nos en l'eina on line líder per finançar projectes d'alt impacte social.


Worldcoo permet a les companyies de comerç electrònic finançar projectes socials i de cooperació a través dels seus usuaris. Amb la donació solidària d'un euro en cada compra, Worldcoo ajuda les empreses a implementar accions de responsabilitat social corporativa. Fins avui, el projecte de Figueres i Bou ha finançat 83 projectes socials i de cooperació, amb l'ajuda de més de 214.000 donants de 35 països diferents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.