Aliança del Banc Sabadell i Worldcoo per promoure la RSC entre clients i empleats de l'entitat


  • Comparteix:

El CEO de Worldcoo, Sergi Figueres, i el president del Banc Sabadell, Josep Oliu

El CEO de Worldcoo, Sergi Figueres, i el president del Banc Sabadell, Josep Oliu

El Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, i l'empresa social Worldcoo, impulsada pels santcugatencs Sergi Figueres i Aureli Bou, s'han aliat per impulsar la responsabilitat social corporativa (RSC) entre els clients i els treballadors de l'entitat bancària. La campanya es diu Acció Solidària i permet col·laborar amb diverses causes socials a través de nombrosos canals.

Els clients de l'entitat podran fer una aportació econòmica en les operacions de banca online o a una plataforma digital. Els empleats també tindran la possibilitat de fer-la per l'adquisició d'entrades a esdeveniments corporatius o a altres iniciatives internes. Un dels projectes que s'està finançant en aquests moments és una campanya d'emergència a favor dels nens damnificats per l'huracà Matthew a Haití.

Worldcoo permet a les companyies de comerç electrònic finançar projectes socials i de cooperació a través dels seus usuaris. Amb la donació solidària d'un euro en cada compra, la companyia ajuda les empreses a implementar accions de responsabilitat social corporativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.