La Nit de l'Empresari de Cecot proposa 'reEvolucionar' en formació, fiscalitat i mecenatge i premia Campos Estela


  • Comparteix:

Campos Estela, premiada per la seva responsabilitat / Foto: Campos Estela

Campos Estela, premiada per la seva responsabilitat / Foto: Campos Estela

Participar en la reforma integral de la FP, combatre la insolidaritat fiscal i dotar-se d'un marc aplicable a empreses en mecenatge són els reptes que ha proposat aquest dijous el president de la Cecot, Antoni Abat, per assolir una 'reEvolució' a tots els nivells en l'àmbit empresarial. Ho ha dit a la 22a Nit de l'Empresari que la patronal vallesana ha celebrat a L'Auditori de Barcelona, on l'empresa santcugatenca Campos Estela ha rebut el Reconeixement Caixabank a la Pime Responsable.

Aprofitant la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el president de la patronal ha situat els eixos sobre els quals ha de pivotar la 'reEvolució' que proposa: formació, fiscalitat i mecenatge. En formació, Abat ha garantit que si les patronals lideren la reforma integral de la Formació Professional (FP) es comprometran a reduir l'atur juvenil a la meitat.

La insolidaritat fiscal de les grans empreses cap a les pimes és una qüestió que la Cecot vol fer suportable, mentre no arribi l'equitat, amb informació de la 'traçabilitat fiscal' per evitar els avantatges exclusius amb caràcter de permanència. El mecenatge també és important per Abat que ha demanat a Puigdemont que els nous pressupostos recullin un marc regulador en aquest àmbit per afavorir el sector.

Premi per a Sant Cugat
La Nit de l'Empresari ha reconegut 13 empreses, entre elles la santcugatenca Campos Estela. Especialitzada en àpats i lleure als menjadors escolars, ha obtingut el reconeixement 'per la seva sensibilitat en la promoció d'hàbits saludables' i per la defensa del medi ambient i el foment dels valors educatius entre els infants.

Campos Estela, amb cuina a Rubí, forma part de l'Associació Catalana d'Empreses del Lleure, l'Educació i la Cultura (Acellec). L'empresa gestiona l'espai de migdia a diferents escoles de la demarcació de Barcelona i té un equip amb una àmplia trajectòria en nutrició. En la vessant social, destaquen els projecte de col·laboració amb Càritas i diversos menjadors socials de la zona.

Suport a Forcadell
La presidenta del Parlament ha rebut una llarga ovació dels 800 empresaris que han participat a la trobada anual de la patronal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.