La 8a Jornada d'Emprenedoria reuneix prop de 300 empresaris per abordar la importància de saber vendre


  • Comparteix:

La 8a Jornada d'Emprenedoria, centrada en les vendes com a palanca de creixement, ha reunit aquest dimecres prop de 300 emprenedors i empresaris al Teatre-Auditori per posar sobre la taula la importància de saber vendre. El director del programa B2B Management d'Esade Business School, Óscar Torres, ha protagonitzat la conferència central de la jornada en la qual ha insistit que una empresa que no aprèn a vendre és una companyia sense futur.

Torres ha explicat que un dels principals obstacles del món empresarial és que moltes vegades no es té un equip de vendes professionalitzat. El ponent ha recalcat que cal fer un canvi de xip i entendre que 'vendre no és un art sinó una metodologia'.

Óscar Torres

Per vendre un got d'aigua és molt més important entendre si el teu client és al desert o a Nova York que qualsevol cosa relacionada amb el producte. Entendre el context del client és el que ens fa deduir si tenim encaix en les seves necessitats i, per tant, detectar si tenim una posició competitiva.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha valorat que Sant Cugat aculli aquest tipus de propostes i ha destacat que la ciutat reuneix tots els factors oportuns perquè es desenvolupi l'emprenedoria.

Mercè Conesa

Per a una ciutat com la nostra, que entenem que té tots aquells factors oportuns perquè es doni l'emprenedoria, és una oportunitat per fer una trobada i engrescar els emprenedors que han iniciat l'activitat.


La jornada també ha ofert conferències d'experiències de negocis amb èxit recent des de la perspectiva de les vendes amb les ponències dels casos d'Holaluz, la santcugatencaEpsilon Technologies i Waynabox.

La proposta forma part del programa BeBusiness Sant Cugat, que ha començat aquest dimarts amb el concurs d'emprenedoria a EsadeCreapolis 'Ven el teu projecte' i que acabarà aquest dijous amb la trobada entre emprenedors i empreses corporatives. La iniciativa està impulsada per la Cambra de Terrassa, l'Ajuntament a través de la fundació Sant Cugat Actiu, Sant Cugat Empresarial (SCE) i EsadeCreapolis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.