Esade preveu invertir 10 milions en tres anys en millores tecnològiques i consolidar la internacionalització


  • Comparteix:

Esade / Foto: Santcugat.cat

Esade / Foto: Santcugat.cat

L'escola de negocis d'Esade, amb campus a Sant Cugat, calcula una inversió de 10 milions d'euros els pròxims tres anys que destinarà a noves infraestructures tecnològiques i adequació de noves aules. Pel que fa a la internacionalització de l'escola, el centre ha quantificat que la meitat dels alumnes del campus de San Cugat procedeix de 101 països d'arreu del món. L'alumnat del campus local suposa el 20% del total de l'escola de negocis, també implantada a Barcelona i Madrid.

La directora general d'Esade, Eugenia Bieto, ha destacat que en aquest moments els 33% de les classes que imparteix Esade s'han adequat al nou model tecnològic. La previsió en captació d'alumnes internacionals és que en els pròxims anys el 40% dels ingressos de matrícules de programes educatius procedeixin d'alumnes internacionals, quan en el tancament del curs del 2015 aquest percentatge se situa en el 34,2% dels ingressos totals.

Sobre el campus de Sant Cugat, Bieto ha anunciat que abans de Setmana Santa s'hi posarà en marxa la Rambla de la Innovació: tres nous laboratoris destinats a desenvolupar noves empreses i projectes empresarials d'alumnes amb la col·laboració del professorat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.