S'obre el termini per demanar l'ajuda per pagar l'IBI a llars amb pocs recursos econòmics


  • Comparteix:

El consistori dedicarà 125.000 euros al programa

El consistori dedicarà 125.000 euros al programa

L'Ajuntament obre aquest dimecres el termini per presentar sol·licituds per a les ajudes d'entre el 20 i el 66% de l'IBI per a famílies amb pocs recursos econòmics. Els ajuts a les llars amb pocs recursos s'afegeixen als ja existents per a majors de 65 anys, famílies nombroses i monoparentals, i formen part del pacte d'estabilitat pressupostària 2016 entre l'equip de govern i ERC-MES.

La quantitat econòmica s'atorgarà en funció dels ingressos de la unitat de convivència, el nombre de persones de la llar i el valor cadastral de l'immoble. Les sol·licituds s'atendran per ordre cronològic d'arribada i l'import màxim que s'atorgarà és de 250 euros. Els ciutadans que visquin de lloguer i que per contracte hagin de pagar l'IBI també poden sol·licitar l'ajuda.

En total, el consistori dedicarà 125.000 euros a aquest programa d'ajudes. El termini per presentar les sol·licituds acabarà el 30 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.