La companyia Home to Home trasllada la seu a Sant Cugat


  • Comparteix:

El director general de Home to Home, Garry Costello, que trasllada la seva seu a Sant Cugat

El director general de Home to Home, Garry Costello, que trasllada la seva seu a Sant Cugat

L'empresa Home to Home - Language Immersion Experiences traslladarà les oficines centrals de Palau Solità i Plegamans a Sant Cugat, a la Rambla del Celler, a partir del gener. El canvi és part del projecte d'expansió en el sector de viatges d'estudi a l'estranger. Home to Home es dedica a organitzar viatges educatius en anglès i colònies tant per a grups escolars com a nivell individual per perfeccionar l'idioma.

El director general de Home to Home, Garry Costello, ha explicat que Sant Cugat ha estat l'opció escollida perquè una part important dels clients es concentra en aquesta zona.

Garry Costello

Hem escollit Sant Cugat per instal·lar les nostres oficines pel caràcter modern i cosmopolita de la ciutat. També perquè molts clients són de la zona.


Segons la companyia, 11.000 estudiants de l'Estat espanyol participen en programes lingüístics de Home to Home cada any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.