Oberta la convocatòria per al programa Yuzz, que promou l'emprenedoria tecnològica entre el jovent

Arriba una nova edició del Yuzz

Economia

Publicat el 10/nov/16 per Redacció

Ja s'han obert les inscripcions per al proper programa Santander Yuzz, que impulsa l'emprenedoria tecnològica entre joves de 18 a 31 anys. Les persones interessades poden inscriure-s'hi gratuïtament fins al 2 de desembre al web de Yuzz. El programa està promogut pel Banco Santander i coordinat pel Centre Internacional Santander Emprenedoria (CISE) amb el suport de l'Ajuntament.

Els seleccionats podran accedir a centres de 'coworking' d'alt rendiment on desenvolupar idees de forma col·laborativa, relacionar-se amb altres emprenedors i rebre assessorament personalitzat i formació d'una xarxa de més de 200 experts en innovació i models de negoci.

En finalitzar el procés de formació, el jove amb el projecte millor valorat del Centre Yuzz Sant Cugat farà un viatge a Silicon Valley, on accedirà a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A més, els tres millors projectes rebran 30.000, 20.000 i 10.000 euros per accelerar el desenvolupament del seu negoci.

A més, el centre de Sant Cugat dotarà els tres primers projectes seleccionats d'un any d'estada gratuïta en un espai de 'coworking' a EsadeCreapolis, SC Trade Center i Vita.