El Sant Cugat Centre Comercial celebra el vintè aniversari amb regals i activitats per als clients


  • Comparteix:

El Robot Reem serà el convidat especial de la celebració / Fot: Santcugatcentre.com

El Robot Reem serà el convidat especial de la celebració / Fot: Santcugatcentre.com

Sant Cugat Centre Comercial (SCCC) compleix aquest divendres 20 anys d'activitat a la ciutat i ho celebra amb propostes per als petits i regals i sortejos pels clients. Viatges, aparells electrònics i un cotxe són alguns dels obsequis que es poden emportar les persones que visitin el centre fins al 19 de novembre.

Per optar als premis, cal presentar dos tiquets de compra que sumin una despesa mínima de 30 euros a l'estand promocional. Qui ho faci tindrà un regal directe si segueix les instruccions que rebrà al mostrador ubicat davant de l'ascensor panoràmic.

El SCCC tindrà 'un convidat especial' en la celebració. El robot Reem rebrà i interactuarà amb els visitants que vulguin descobrir més sobre aquest personatge. Reem es passejarà per les instal·lacions aquest cap de setmana i el vinent. La robòtica serà un dels eixos de les activitats ja que també s'han programat tallers per a persones de quatre a 16 anys. Els tallers s'allargaran fins el cap de setmana vinent i s'organitzen per grups d'edat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.