Torna a augmentar el preu de la vivenda usada a Sant Cugat


  • Comparteix:

Des de començaments d'any s'ha registrat una pujada de més del 6% a les cases de segona mà de Sant Cugat

Des de començaments d'any s'ha registrat una pujada de més del 6% a les cases de segona mà de Sant Cugat

L'habitatge de segona mà a Sant Cugat s'ha encarit més d'un 8 per cent els últims tres mesos, segons l'informe de la immobiliaria 'idealista.com'. De la vintena de poblacions de l'àrea metropolitana analitzades en aquest estudi, Sant Cugat és la que té els preus més cars en habitatge de segona mà.

Segons aquest informe, el preu mitjà del metre quadrat a Sant Cugat s'acosta als 3.500 euros, en el cas de l'habitatge de segona mà. Tot i això, aquesta dada ha fluctuat molt. El primer trimestre, els preus van baixar lleugerament, però la pujada dels últims 3 mesos ha fet que avui l'habitatge sigui un 6% més car que a primers d'any. Fernando Encinar, de "idealista.com", explica les previsions pels pròxims mesos:

Fernando Encinar

Depende de cómo se comporte el mercado, podremos asistir a unas subidas en 2004 de dos dígitos o casi, que se mantengan entre el 8 y el 10.


Segons aquest informe, el preu de mitjana de la nostra ciutat queda per sota del preu de Barcelona. Una ciutat on encara es donen preus a l'alça. Fernando Encinar.

Fernando Encinar

Barcelona ha subido este trimestre un 3,8 por ciento y, en lo que va de año, un 8,5. Sigue siendo una subida importante pero si lo comparamos con años anteriores vemos que los aumentos son cada vez menores.


Per altra banda, Terrassa és on s'han encarit els preus de la vivenda usada de totes les poblacions de la demarcació de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.