L'empresa MedGroup farà un hotel dins el futur parc de negocis que s'està construint a la zona de Can Sant Joan


  • Comparteix:

L'edifici es construirà prop de l'A-7 on s'havia d'instal.lar el complex d'oci Diversia

L'edifici es construirà prop de l'A-7 on s'havia d'instal.lar el complex d'oci Diversia

El grup immobiliari i d'oci MedGroup construirà un hotel dins el futur parc de negocis que la promotora Hines té projectat al polígon Can Sant Joan, als terrenys on s'havia d'haver instal·lat el complex d'oci Diversia. El futur hotel, amb 110 habitacions, està pensat per a empresaris i persones que viatgin per negocis, i constarà 9 milions d'euros.

L'hotel Express by Holiday Inn està pensat per donar servei a aquelles persones que necessitin un allotjament o un espai per a reunions i convencions de negocis.

L'equipament, que construirà el grup de desenvolupament immobiliari i d'oci MedGroup, s'emmarca dins el projecte d'un parc de negocis i una zona comercial que la promotora Hines té previst construir en uns terrenys situats entre l'estació de FGC de Sant Joan i l'autopista AP-7. L'objectiu d'aquest centre és cobrir les necessitats d'un sector del mercat que vol disposar d'edificis corporatius propis dins un espai verd com és el de Can Sant Joan. Ho explica Joan Vives, director del projecte.

Joan Vives

És un projecte innovador perquè permet satisfer les necessitats d'un sector del mercat que vol tenir edificis corporatius per empreses i no només unes plantes.


El projecte es completa amb aquest hotel que MedGroup ha projectat a la zona, i que tindrà un total de 110 habitacions. Aquest equipament, que podria estar finalitzat a principis del 2006, serà el tercer que l'empresa construeixi a Catalunya, després d'haver inaugurat ja dos projectes similars a Molins de Rei i Montmeló.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.