El ple inicia dilluns els tràmits perquè Boehringer Ingelheim ampliï l'activitat a Sant Cugat


  • Comparteix:

Planta de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat

Planta de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat

Boehringer Ingelheim té previst ampliar l'activitat a Sant Cugat. El ple municipal d'aquest dilluns aprovarà de forma inicial un estudi de detall a la zona del Turó de Can Mates perquè la planta de la farmacèutica a la nostra ciutat pugui créixer. El tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, ha explicat el tràmit urbanístic aquest divendres en roda de premsa.

Segons el tinent d'alcalde, el tràmit està 'íntimament lligat' a la resolució de l'expedient del Turó de Can Mates. Recentment, la junta de govern ha aprovat de forma definitiva el projecte de reparcel·lació després del Pla d'Actuació Urbanística (PAU) i el pla parcial de la zona que es van haver de tirar endavant a causa d'una sentència judicial. Ara, ja hi ha les condicions per dur a terme l'estudi de detall per facilitar la reubicació de sostre fins ara no utilitzat per Boehringer i que ara es destinarà per créixer.

Calvet s'ha limitat a descriure el pas urbanístic que es debatrà i ha deixat en mans de l'empresa la difusió dels detalls de l'ampliació. El tinent d'alcalde ha remarcat que l'operació permetrà que surtin al mercat altres terrenys terciaris de la zona que podrien interessar a altres companyies.

Damià Calvet

Possibilitem que Sant Cugat tingui més activitat econòmica. Potenciem la planta de Boehringer Ingelheim i les parcel·les terciàries entren al mercat perquè altres companyies puguin venir a a la ciutat.


Altres punts d'urbanisme al ple
El ple tractarà l'aprovació provisional de la modificació puntual del PGM a l'àmbit del Teatre de La Unió. Es tracta d'un tràmit més perquè les obres de l'equipament puguin començar el primer semestre de l'any vinent. Es preveu que la construcció duri uns dos anys.

Un altre dels punts d'urbanisme serà l'aprovació provisional de la modificació puntual del PGM i planejament vigents als sectors de Can Magí i Torre Blanca en relació amb l'àmbit del Centre Borja.

A la sessió de dilluns, es donaran a conèixer les conclusions de la comissió especial d'avaluació dels processos de licitació i adjudicació d'obra pública als edificis de Rabassaires i a la Guinardera. Calvet no ha volgut explicar les conclusions, ja que pertocarà fer-ho al ple a la presidenta de la comissió, la portaveu d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.