Aldi obrirà un supermercat a Volpelleres l'1 de desembre i generarà 20 llocs de treball


  • Comparteix:

Cartell del supermercat / Foto: Aldi

Cartell del supermercat / Foto: Aldi

La cadena de supermercats Aldi obrirà l'1 de desembre un establiment al barri de Volpelleres, concretament al número 129 de l'avinguda de la Via Augusta. L'espai generarà 20 llocs de treball i obrirà d'un quart de deu del matí a un quart de deu de la nit. El supermercat ocuparà una superfície de més de 1.200 metres quadrats i tindrà 89 places d'aparcament.

El dia de la inauguració, els clients que s'acostin al supermercat podran degustar plats preparats a partir de productes Aldi i podran optar a sorpreses i obsequis. Amb aquesta nova superfície, Aldi ja tindrà 55 establiments a Catalunya, 29 dels quals a la demarcació de Barcelona.

Recuperació i documentació d'un jaciment arqueològic
La cadena de supermercats ha contribuït en la recuperació i documentació d'un jaciment arqueològic d'interès situat en la parcel·la on s'ubica l'establiment. La intervenció arqueològica ha permès localitzar un total de més de 30 estructures arqueològiques de diferents tipologies i cronologies que, després de ser documentades, passaran a formar part del patrimoni municipal al Museu de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.