Leroy Merlin genera més d'un milió per a l'economia local en un any, segons la companyia


  • Comparteix:

Leroy Merlin, a Sant Cugat

Leroy Merlin, a Sant Cugat

Leroy Merlin Sant Cugat ha generat més d'un milió d'euros per a l'economia local en el seu primer any de funcionament, segons dades de la companyia. La botiga, amb 150 treballadors la majoria dels quals són de Sant Cugat i Rubí, ha rebut també més d'un milió de visites des de la seva inauguració.

La botiga de Leroy Merlin a Sant Cugat, situada a la carretera de Rubí, compleix un any. Durant aquest temps, la franquícia de productes per a la llar ha apostat per proveïdors locals per oferir serveis d'instal·lació, neteja o seguretat, entre d'altres, fet que s'ha traduït en aquests beneficis per a l'economia de la ciutat.

La companyia promou la inserció de joves al món laboral amb el programa educatiu Joves Graduats, del qual actualment es beneficien dues persones titulades. Leroy Merlin Sant Cugat també desenvolupa un Programa de Beques i Pràctiques per a estudiants, en el qual participen quatre joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.