Sant Cugat, segona ciutat de Catalunya de més de 25.000 residents amb el preu de l'habitatge més car


  • Comparteix:

L'estudi estableix en 2.607,5 euros el preu del metre quadrat d'habitatge lliure a la ciutat / Foto: ACN

L'estudi estableix en 2.607,5 euros el preu del metre quadrat d'habitatge lliure a la ciutat / Foto: ACN

Sant Cugat és la segona ciutat de Catalunya de més de 25.000 habitants amb el preu de l'habitatge més car, segons l'estadística del valor taxat de l'habitatge del tercer trimestre de 2016 del ministeri de Foment espanyol. L'estudi xifra en 2.607 euros el preu del metre quadrat d'habitatge lliure a la ciutat, un import que només se supera a Barcelona on el cost és de 2.714 euros.

Sant Cugat és la cinquena de l'Estat espanyol amb el preu de l'habitatge més car. Ocupa la primera posició Sant Sebastià (3.242 euros), seguida per Barcelona, Eivissa (2.662 euros), Getxo (2.658 euros). Segueixen Sant Cugat els municipis de Pozuelo de Alcorcón (2.574,7 euros) i Madrid, que se situa en setena posició del rànquing estatal amb un preu de 2.565 euros el metre quadrat.

Les xifres mostren, en el conjunt de l'Estat espanyol, un augment del preu del metre quadrat de l'1,6% repecte el mateix període de l'any passat i una caiguda del 0,4% pel que fa al trimestre anterior.

Aquest increment suposa el sisè trimestre consecutiu de pujada nominal dels preus, després de 26 trimestres de caigudes interanuals del preu de l'habitatge, iniciades a finals de 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.