Hemav amplia capital amb tres milions d'euros per créixer en nous mercats


  • Comparteix:

Un dels drons de la companyia / Foto: Hemav

Un dels drons de la companyia / Foto: Hemav

La companyia Hemav, dedicada a la fabricació i control de drons, ha aconseguit una ronda d'inversió de tres milions d'euros. L'empresa holandesa Scranton Enterprises, propietat de la família Grífols i que, entre d'altres, també forma part de l'accionariat de Wallapop, és un dels principals responsables d'aquesta ampliació de capital juntament amb els actuals propietaris. Hemav destinarà els diners a créixer en nous mercats per 'poder competir amb les empreses més grans del món'.

Hemav ofereix els seus serveis com a operador de drons en diversos àmbits, com l'agricultura, la gestió de l'aigua, la inspecció industrial, la topografia aèria i l'audivisual. Un dels fundadors de la companyia, el santcugatenc Àlex Gomar, ha explicat a Cugat.cat que es tracta d'una oportunitat per posicionar-se com una referència en el sector.

Àlex Gomar

L'ampliació de capital ha de servir per créixer en mercats i per crear una tecnologia referent i diferencial que ens permeti posicionar-nos com a referència en aquest àmbit.


Hemav va néixer fa quatre anys a partir d'un projecte de final de carrera a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.