El president de Cecot anuncia la candidatura per presidir Foment del Treball


  • Comparteix:

Antoni Abad / Foto: ACN

Antoni Abad / Foto: ACN

El president de la patronal vallesana Cecot, Antoni Abad, ha anunciat aquest dijous en un comunicat la seva presentació per a la candidatura a la presidència de Foment del Treball. La junta directiva de Cecot ha aprovat de forma unànime donar suport a la candidatura per a les eleccions per presidir l'organisme el 2018.

Antoni Abad ha definit que les companyies assisteixen com a 'espectadores de luxe' a debats públics com la col·laboració administració-empresa o la falta d’inversions reals en infraestructures productives, entre d’altres qüestions. El president de Cecot, amb seu a Terrassa i on està representada Sant Cugat, ha explicat que 'cal obrir més l’entitat i donar espai a la participació de tots aquells que vulguin aportar idees i projectes que siguin beneficiosos' per a les societats.

L'anunci d'Abad ha arribat dies abans que la junta directiva i l'assemblea de Foment convocades per dilluns que ve tornin a abordar els actes 'indisciplinaris' de l'organització del Vallès, en considerar que Cecot s’ha expandit més enllà del seu territori de referència. La junta directiva de Foment del Treball votarà dilluns que ve si expulsa Cecot, han informat a Europa Press fonts de Foment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.