El director general d'ESADE aposta per la innovació i la flexibilitat laboral per afrontar el procés de deslocalització de les empreses


  • Comparteix:

Carlos Losada ha estat el quart ponent de Santcugatribuna

Carlos Losada ha estat el quart ponent de Santcugatribuna

L'especialització dels mercats, la inversió en innovació i la flexibilitat per assumir els canvis són elements bàsics per afrontar el procés de deslocalització que estan vivint les empreses. Així ho ha explicat el director general d'ESADE, Carlos Losada, durant la quarta sessió del fòrum empresarial Santcugatribuna. Losada ha aprofitat per fer un toc d'atenció als empresaris, ja que segons ha dit, s'està perdent la capacitat de reaccionar davant els canvis.

Davant el procés de deslocalització que estant vivint darrerament algunes empreses catalanes, el director general d'ESADE, Carlos Losada, ha remarcat la necessitat que els empresaris reaccionin i afrontin aquesta situació amb major flexibilitat i amb una nova cultura de l'assaig que no rebutgi les proves fallides o els errors.

Carlos Losada

Ens cal, al món empresarial, ser tremendament flexibles. Hem de ser capaços d'adaptar-nos a les noves tecnologies i als canvis del mercat.


Entre d'altres factors, Losada ha remarcat la importància de potenciar el marqueting, tendir a l'especialització i invertir en recerca i innovació científica i tecnològica.

Aquesta és una tasca però que, segons el director general d'ESADE, han de fer els propis empresaris, però també l'administració pública i la societat civil.

Carlos Losada

Això és una tasca compartida entre administracions públiques, el sector empresarial i el sector civil i si no compartim esforços no podrem aprofitar les oportunitats.


Losada ha fet aquestes declaracions durant la quarta conferència del fòrum empresarial Santcugatribuna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.