BWT construirà a Sant Cugat la nova seu i crearà 100 llocs de feina


  • Comparteix:

Moment de la signatura / Foto: Gencat.cat

Moment de la signatura / Foto: Gencat.cat

L'empresa dedicada a desenvolupar solucions per a l’optimització de l’aigua BWT Ibérica traslladarà a Sant Cugat la seu central, ubicada ara a Cornellà. La construcció de les noves instal·lacions, que suposarà la creació de 100 llocs de treball, arriba després que la companyia hagi comprat aquest divendres a l'Incasòl una parcel·la a Can Sant Joan de 12.600 metres quadrats, amb 13.300 de sostre edificable, per 3,2 milions. BWT preveu una inversió de 12 milions.

Durant la signatura, l'Institut Català del Sòl també ha adjudicat a BWT una parcel·la contigua de 14.600 metres quadrats de sòl i 15.400 de sostre. El preu d'aquesta parcel·la és de 3,7 milions i es preveu que la compravenda se signi durant el primer trimestre de 2017.

L’empresa BWT Ibérica, SA, pertany al grup austríac BWT que desenvolupa i comercialitza solucions per a l’optimització de l’aigua per usos residencials, industrials i farmacèutics. BWT és el líder tecnològic en aquest sector i promou un ús i consum de l’aigua eficient i respectuós amb el medi ambient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.