Els impulsors de Bioo, entre els 30 joves menors de 30 anys amb més projecció segons la revista 'Forbes'


  • Comparteix:

Els tres fundadors de Bioo

Els tres fundadors de Bioo

Els tres impulsors de Bioo formen part de la llista dels 30 joves menors de 30 anys amb més projeccció d'Europa, segons la revista 'Forbes'. Alexandre Díaz, Javier Rodríguez i Pablo Vidarte van crear el seu projecte de recàrrega de bateries gràcies a l'energia de la fotosíntesi al Yuzz Sant Cugat de l'any passat.

'The 30 under 30' aplega 300 joves europeus destacats en 10 categories de sectors professionals rellevants. La publicació destaca així joves que poden convertir-se en referents en els seus àmbits professionals. Un dels tres impulsors de Bioo, Pablo Vidarte, assegura que aquest reconeixement els ajudarà a crèixer i a posar en valor la seva tasca.

Pablo Vidarte

No ens ho esperàvem gens. És un gran repte assolit i una gran oportunitat per donar a conèixer aquestes noves tecnologies al món.


Sant Cugat té previst acollir un projecte pilot de Bioo amb panells que generen energia a través de la fotosíntesi de les plantes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.