Un projecte per recaptar diners per a la leucèmia guanya el 'Repte dels cinc euros' de Yuzz


  • Comparteix:

Un grup d'infermeres ha guanyat el repte

Un grup d'infermeres ha guanyat el repte

Un grup d'infermeres que ha organitzat activitats per als més petits ha guanyat el 'Repte dels cinc euros' de Yuzz Sant Cugat, la plataforma que ofereix assessorament i formació a joves emprenedors. La recaptació d'aquest projecte, 105 euros, es destinarà al Projecte Ari, dedicat a la leucèmia i als trasplantaments. La iniciativa ha consistit en una competició entre set grups de joves santcugatencs emprenedors que, en quatre hores i amb cinc euros de partida, han hagut de desenvolupar el seu model de negoci.

En declaracions a Cugat.cat, una de les membres del projecte guanyador, Núria Moya, ha explicat els detalls de la proposta.

Núria Moya

Hem fet dibuixos per als nens, que entregarem al departament de Pediatria de l'Hospital Parc Taulí i a més també hem fet un photocall. La gent amb les aportacions ens ha donat 105 euros.


Per la seva banda, la tècnica de Promoció Econòmica de l'Ajuntament Carme Mitjans ha destacat que activitats d'aquest tipus ajuden els joves emprenedors a posar en pràctica els seus projectes i a veure que la idea no és l'únic requisit per a desenvolupar-los.

Carme Mitjans

L'objectiu de l'activitat és veure com a vegades una idea o un model de negoci que tu creus que és fantàstic, quan el vols portar a la pràctica no serveix de res perquè no has tingut en compte un conjunt de variables.


Els set projectes que han format part del 'Repte dels cinc euros' han estat ideats des de dimarts per tots els grups participants i aquest dissabte s'han dut a terme. Els models de negoci presentats han estat diversos, des d'un servei de restauració en col·laboració amb un bar de la ciutat fins a classes d'esgrima i un viatge en muntanya russa mitjançant unes ulleres 3D.

El programa Yuzz, impulsat pel Centre Internacional Santander Emprenedoria (CISE), disposa de 52 seus repartides a tot l'Estat espanyol. A Sant Cugat aquest programa es desenvolupa amb el suport de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.