L'Estocs a Fora torna a omplir els carrers de comerços i compradors per liquidar les rebaixes d'hivern


  • Comparteix:

Comerciants i compradors han omplert aquest dissabte els carrers del centre de la ciutat per celebrar l'Estocs a Fora, una iniciativa de Sant Cugat Comerç (StC) per ajudar els comerços a rematar les rebaixes d'hivern. L'edició d'enguany s'ha avançat dues setmanes per liquidar tot l'estoc abans de començar la temporada primavera-estiu.

La presidenta de StC, Aïda Fernàndez, ha posat en valor l'oportunitat que tenen els comerços de donar-se a conèixer i de millorar les seves vendes en estar situats al carrer.

Aïda Fernàndez

Pels comerciants és un dia de festa. Es poden donar a conèixer. Aquesta iniciativa té molt bona acollida entre els comerciants i els santcugatencs.


Més d'un centenar de comerços han situat les seves parades al carrer amb productes rebaixats de preu i els compradors han agraït aquesta oportunitat per fer les últimes compres.

Cèlia Furió / Maribel Ortuño

És una ocasió per anar passejant i veure les últimes rebaixes. / Les botigues es treuen estocs i si a nosaltres ens surt més barat, millor.


StC ja va avançar l'última edició de l'Estocs a Fora per liquidar els productes de les rebaixes d'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.