Obre Mumbal, el primer restaurant vegŕ de Sant Cugat

Mumbal és el primer restaurant de santcugat amb una oferta 100% vegana / Foto: Web Mumbal

Economia

Publicat el 19/abr/17 per Martí González

El restaurant Mumbal s'instal·la al carrer de Valldoreix amb la primera proposta de cuina 100% vegana a la ciutat. L'establiment ofereix una carta amb ingredients frescos i amb cap producte d'origen animal, i també té servei per emportar. Una de les seves especialitats són els sucs naturals premsats en fred.

La responsable del local, Verónica Villarreal, explica que vol trencar els estereotips de la cuina vegana, barrejant propostes de diversos paďsos.

Verónica Villarreal

El que volem és trencar amb l'estereotip que la cuina vegana només són amanides. Oferim hamburgueses, formatges, 'tacos' mexicans... Fem una barreja de diferents cuines aplicat al veganisme.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Villarreal assegura que ha obert el restaurant per una 'necessitat personal' i que hi ha 'poques opcions' en la oferta gastronňmica de la ciutat per a aquest col·lectiu. La intenció de la propietŕria és demostrar que la cuina vegana pot ser variada i bona.

Verónica Villarreal

La intenció és que la gent provi una nova proposta i que sŕpiga que el veganisme també és bo i pots menjar d'una manera deliciosa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La responsable del Mumbal espera que neixin més propostes com la seva a la ciutat per garantir una millor oferta per als vegans.