Neix a Sant Cugat GuideDoc, una plataforma 'streaming' de documentals


  • Comparteix:

Vista del web / Foto: GuideDoc.tv

Vista del web / Foto: GuideDoc.tv

Neix a Sant Cugat la plataforma d''streaming' de documentals GuideDoc, amb un catàleg de més de 120 pel·lícules i amb l'objectiu d'oferir peces de qualitat triades de diferents festivals del gènere. La companyia, ubicada al SC Trade Center, va començar a caminar fa tres anys, es va presentar públicament fa vuit mesos i pretén facilitar la distribució d'aquest tipus de films. A banda del web, GuideDoc està disponible en aplicacions per a Apple TV, iPad i iPhone i properament també ho estarà en dispositius Android. La subscripció mensual costa 4,95 euros, tot i que hi ha diferents paquets d'abonament disponibles.

El fundador de GuideDoc, el santcugatenc Víctor Correal, va fundar la companyia després de constatar les dificultats de distribució a les quals s'enfronten els documentals. Ell mateix ho va viure quan feia, com a productor, la promoció de 'Món Petit' a festivals internacionals.

Víctor Correal

El món del cinema documental té un problema molt greu de distribució. Es produeixen pel·lícules molt bones que la gent no pot veure perquè no són enlloc.


L'equip de GuideDoc està format per gairebé una desena de persones, tot i que la companyia disposa de col·laboradors arreu del món. Actualment, la companyia centra esforços en la distribució del producte als Estats Units, el Regne Unit, els Països Baixos i l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.