La santcugatenca Moventia cogestionarà el bícing de París els propers 15 anys


  • Comparteix:

El contracte es va adjudicar fa setmanes, però l'empresa estava pendent d'un recurs / Foto: Creative Commons

El contracte es va adjudicar fa setmanes, però l'empresa estava pendent d'un recurs / Foto: Creative Commons

L'empresa Moventia, amb seu a Sant Cugat, s'encarregarà els propers 15 anys juntament amb tres companyies més de la gestió del bícing a la ciutat de París i a la seva àrea metropolitana, ha confirmat el departament de Justícia francès. El contracte, que puja fins als 600 milions, és un pas endavant per a la companyia santcugatenca que, fins ara, treballava principalment les qüestions de mobilitat a l'àrea de Catalunya i Navarra.

A més de Moventia, tres empreses més formen el consorci guanyador del projecte pel servei públic de bicicletes de la capital francesa. Es tracta d'Indigo, que gestiona 5.300 aparcaments arreu del món, Mobivia, un grup de manteniment i equipament de vehicles i Smoove, companyia especialitzada en tecnologia per bicicletes d'ús lliure.

Moventia també opera en diverses rutes internacionals d'autobusos entre França i Catalunya. La companyia factura uns 400 milions d'euros anuals entre el transport (Moventis) i la venda d'automòbils (Movento).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.