Lubrizol guardona la planta de Sant Cugat per la seva excel·lència en seguretat i medi ambient


  • Comparteix:

La fàbrica de Lubrizol de Sant Cugat, la més segura del grup l'any 2016 / Foto: Lubrizol

La fàbrica de Lubrizol de Sant Cugat, la més segura del grup l'any 2016 / Foto: Lubrizol

La fàbrica de Lubrizol a Sant Cugat rep la màxima distinció de qualitat que atorga l'empresa nord-americana a una de les més de 70 indústries que té. El 2016 la companyia química ha reconegut 16 de les seves fàbriques amb el CEO's Sustainable HSE Excellence Award. La de Sant Cugat està dedicada principalment a la producció de polímers que s'apliquen en diversos àmbits, principalment en la salut i el benestar.

La planta santcugatenca ja va guanyar el 2016 el premi a la gestió de seguretat que atorga la Comissió Autònoma de Seguretat i Higiene (COASHIQ). L'empresa suma 10 anys sense accidents a la indústria santcugatenca.

El contenciós de l'Ajuntament
Al ple de l'octubre, l'equip de govern va anunciar un contenciós contra la Generalitat per renovar l'autorització ambiental a Lubrizol. El consistori considera que és necessària una avaluació ambiental completa de l'empresa que resolgui que ha de rebaixar la capacitat d'emmagatzematge i així evitar el radi de protecció de 225 metres que obliga la normativa europea. La regulació va portar el consistori a suspendre temporalment la concessió de noves llicències per a espais de concurrència pública a Can Solà i Can Magí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.