Sant Cugat és la tercera ciutat mitjana amb la vivenda més cara de tot l'Estat


  • Comparteix:

El preu del metre quadrat és de 2.329 euros, un 25'5% més que fa 12mesos

El preu del metre quadrat és de 2.329 euros, un 25'5% més que fa 12mesos

Sant Cugat és el tercer municipi d'entre 50.000 i 100.000 habitants amb el metre quadrat de vivenda més car de tot l'Estat, segons un informe de la Societat de Taxació corresponent al mes de juny. En primer lloc es troba la població basca de Getxo, seguida de Pozuelo de Alarcón, a Madrid, i en tercer lloc, Sant Cugat, on el preu del metre quadrat és de 2.329 euros. A l'extrem contrari es troben poblacions com Elda, a València, El Ejido, a Andalusia, o Mèrida, amb uns preus per metre quadrat que oscil·len entre els 804 i els 882 euros.

Sant Cugat és la població catalana on més s'han encarit els nous habitatges durant l'últim any, segons l'informe de la Societat de Taxació. El preu mitjà de les noves promocions de la ciutat és de 2.329 euros per metre quadrat, un 25'5% més que fa dotze mesos.

Tot i haver experimentat l'augment de preus més important, segons aquest informe el cost d'un habitatge nou a Sant Cugat queda per sota de la mitjana catalana, que és de 2.820 euros. Durant l'últim any, l'habitatge s'ha encarit a tot Catalunya, però a Sant Cugat l'augment ha estat molt més acusat, amb un creixement d'11 punts percentuals per sobre del que s'ha experimentat al conjunt de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.