Neix a Sant Cugat MOMpreneur.es, la primera escola de negocis per a mares emprenedores


  • Comparteix:

El 19 de maig se celebrarà la primera sessió a Sant Cugat / Foto: Mompreneur.es

El 19 de maig se celebrarà la primera sessió a Sant Cugat / Foto: Mompreneur.es

Gisela Soroka, Nuria Valiente, Paula Pellicer i María Menéndez han creat a Sant Cugat una escola de negocis per a mares emprenedores, MOMpreneur.es. La iniciativa es vol distingir de la resta de centres de formació presencial amb sessions a l'aire lliure, al bosc de la ciutat. L'objectiu de la proposta, formada exclusivament per dones, és facilitar la reinserció de les dones al mercat laboral després de la maternitat, disminuir la bretxa de gènere en la formació superior i empoderar-se. La primera jornada serà el 19 de maig i tractarà les estratègies a les xarxes socials, amb la psicòloga i psicopedagoga Ari Vigueras.

Una altra particularitat de la iniciativa és que les participants poden assistir a les sessions acompanyades pels seus fills o els poden deixar en zones de jocs adaptades. A més dels tallers presencials, les alumnes també podran accedir a cursos online gratuïts de temes com l'e-mail marketing o el posicionament web.

Abans de l'estiu se celebraran tres jornades més: comunicació, imatge i e-commerce. La plataforma té previst ampliar les sessions a altres ciutats com Madrid i Màlaga.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.