La multinacional de neteja ISS, amb la seu central a Sant Cugat, compra l'empresa UNICA


  • Comparteix:

El nou grup es converteix en líder a Espanya en neteja industrial

El nou grup es converteix en líder a Espanya en neteja industrial

La multinacional de neteja industrial ISS, amb la seu central espanyola a Sant Cugat, ha comprat l'empresa UNICA i s'ha convertit, així, en el primer grup del sector a tot l'Estat. L'adquisició s'ha formalitzat després que les Autoritats de Defensa de la Competència hagin autoritzat l'operació.

Segons ha informat ISS en un comunicat, les Autoritats Espanyoles de Defensa de la Competència han autoritzat l'adquisició, per part de la multinacional danesa, de l'empresa UNICA, també dedicada a la neteja industrial. Les autoritats consideren que l'operació 'no obstaculitza el manteniment de la competència efectiva en el mercat'.

L'operació de compra s'ha tancat per valor de quasi 73 milions d'euros, i dóna lloc a un nou grup empresarial amb 21.500 treballadors a tot l'Estat. L'any passat, les dues empreses que formen el grup van atendre més de 8.000 clients i entre totes dues van facturar 316 milions d'euros.

ISS Espanya, filial del grup danès ISS, es va implantar a l'Estat fa 5 anys, i des d'aleshores ha adquirit un total de 19 companyies. L'empresa es dedica a la neteja industrial i els serveis generals, i té una cartera de més de 4.300 clients, entre els quals figuren empreses com Renfe, TV3, La Caixa i diverses institucions públiques de l'administració central i de diferents comunitats autònomes.

La seu central d'ISS a Espanya es troba a Sant Cugat, tot i que l'empresa està implantada a 13 ciutats més de l'Estat, entre elles Madrid, València i Saragossa.

Pel que fa a UNICA, l'empresa absorbida, va néixer el 2001 i també es dedica a la neteja industrial. Aquesta companyia té 12.000 treballadors a l'Estat i una cartera de 3.700 clients, entre ells AVE, El Corte Inglés i Indra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.