L'Ajuntament obre una convocatòria amb 20 llocs de feina dels Plans d'Ocupació

Dos treballadors realitzant obres a la via pública / Foto: Web de l'Ajuntament

Economia

Publicat el 31/mai/17 per Mar Castro

L'Ajuntament obre una nova convocatòria dels Plans d'Ocupació per a aquest any. La intenció és contractar 20 persones amb diferents categories professionals. Es necessiten 10 agents cívics, tres paletes oficials de primera, sis peons paletes i un perfil tècnic. Aquesta convocatòria està dirigida a persones que es trobin en situació d'atur amb un mínim de tres mesos amb l'objectiu de pal·liar la seva situació amb un contracte temporal que els permeti també actualitzar competències i es puguin desenvolupar projectes d'interès general i social per al municipi que no s'han pogut fer per altres mitjans.

Està prevista una contractació per a 12 mesos, amb data d'incorporació per a la segona quinzena del mes d'octubre de 2017 i data de finalització prevista per a la segona quinzena del mes d'octubre de 2018.

Requisits generals
Estar en situació d'atur en recerca de feina de més de tres mesos de durada, no estar cotitzant en cap dels règims de la Seguretat Social i acceptar l'assistència a formació i tutories durant el període de contractació.

Calendari
- Presentació de sol·licituds: del 31 de maig al 14 de juny de 2017
- Publicació llista provisional de persones admeses i excloses: 23 de juny de 2017
- Presentació de reclamacions a la llista provisional: fins al 21 de juliol de 2017
- Publicació llista definitiva de les persones admeses i excloses: 12 de juliol de 2017.

A les mateixes llistes definitives de persones admeses i excloses, s'indicarà la data, hora i lloc de la prova/entrevista. Les persones que resultin finalment seleccionades seran contractades en la segona quinzena d'octubre de 2017.