La 2a Fira d'Economia Social i Solidària serà el 17 de juny a la Rambla del Celler


  • Comparteix:

La presentació de l'acte ha tingut lloc a Cal Temerari

La presentació de l'acte ha tingut lloc a Cal Temerari

La segona edició de la Fira d'Economia Social i Solidària de Sant Cugat tindrà lloc el dissabte 17 de juny a la Rambla del Celler. La Xarxa d'Economia Solidària, (XES) torna a impulsar la iniciativa de forma conjunta amb l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental i espera superar un 20% els 23 expositors de l'edició anterior. Enguany, la jornada s'allargarà de les onze del matí a les set de la tarda amb xerrades, tallers, paradetes, música i activitats infantils. Les inscripcions per a entitats estan obertes fins dimecres de la setmana que ve.

La membre de la Xarxa Local d'Economia Social Anna Fernández explica els objectius de la fira i les novetats que s'hi podran trobar aquest any.

Anna Fernández

Volem apropar les iniciatives d'economia social al territori tant a la ciutadania com a les empreses. I enguany farem xerrades centrades en les altrenatives que s'ofereixen en l'educació des de l'economia solidària. I quines alternatives tenim també per la nostra vida quotidiana.


A més de les xerrades sobre les alternatives en el món de l'educació i en el de l'electricitat, l'energia, la connectivitat i la mobilitat, també hi haurà activitats infantils i un vermut musical. L'organització espera superar el miler de visitants de la primera edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.