Els grans comerços de Sant Cugat obriran les seves portes aquest diumenge


  • Comparteix:

Els3 Caprabo i Eroski obren per segon diumenge consecutiu

Els3 Caprabo i Eroski obren per segon diumenge consecutiu

Els centres comercials de Sant Cugat obriran aquest diumenge les seves portes per segona setmana consecutiva. Les grans superfícies com Eroski, al Centre Comercial Sant Cugat, i els tres centres que Caprabo té a la ciutat aixecaran novament les persianes per als seus clients en aquesta última quinzena de rebaixes.

Si els sancugatecs volen anar de compres aquest diumenge podran fer-ho, ja que com el cap de setmana passat, les grans superficies de la ciutat, estaran oberts.Segons responsables d'aquests centres obrir les portes en aquestes dates, en les que molta població està de vacances, planteja més problemes que no aventatges.

Tot i això les grans superfíces de la nostra ciutat com Eroski o Caprabo obren per fer front a la competència directa. La llei faculta als comerciants a obrir dotze festius l'any, una xifra que els propis comerços consultats consideren excessiva i es vol reduir. En aquest sentit, la Generalitat ja ha aprovat un avantprojecte de llei per reduir de dotze a vuit els diumenges que els comerços podran obrir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.