La Xarxa de Dones Emprenedores organitza avui una jornada de 'networking'


  • Comparteix:

La XDESC prepara nova activitat

La XDESC prepara nova activitat

La Xarxa de Dones Emprenedores de Sant Cugat (XDESC) culmina el primer any de trajectòria amb una jornada de 'networking' al SC Trade Center, anomenada 'La Xarxa en Gran'. La proposta té lloc aquest dijous a les sis de la tarda i vol crear 'un nou espai de visibilitat i de generació de negoci real' obert a tots els emprenedors.

Entre les sis de la tarda i les nou de la nit, el SC Trade Center serà l'escenari de diverses activitats. La taula rodona 'Col·laboració i cooperació, millor en xarxa?' reunirà experts en el camp com la directora executiva d'(ED)Building, Susana García; el fundador i CEO de Kidnelis, Joan Reixach; l'especialista en comunicació Marisa Iturbide i el fundador i CEO d'Inusual, Pere Rosales.

A continuació hi haurà una conferència i una sessió de 'networking' a càrrec de la fundadora i directora d'Inginium, Gina Aran. La consultora parlarà de neurolideratge en el món empresarial. La sessió finalitzarà a les vuit del vespre per donar pas a un còctel i a la cloenda.

La vicepresidenta de la XDESC i coordinadora de l'acte, Marta Fàbregas, explica que l'objectiu de l'acte és donar a conèixer la seva activitat.

Marta Fàbregas

Volem obrir la xarxa i fer un acte perquè la gent ens pugui conèixer. És un acte obert a homes i dones, tothom s'hi pot acostar. Volem parlar sobre l'emprenedoria i l'empresa, i la forma en què nosaltres entenem l'emprenedoria, que és en cooperació i en xarxa.


La proposta té el suport de l'Ajuntament i el SC Trade Center, i el patrocini del Grup Catalònia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.