Appart810 Laser Office, Premi Cambra a l'empresa de nova creació


  • Comparteix:

Appart810, distingida / Foto: Web: Web Appart810

Appart810, distingida / Foto: Web: Web Appart810

La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa ha distingit el taller d'arquitectura i disseny santcugatenc Appart810 amb el Premi Cambra a l'empresa de nova creació. La distinció s'atorgarà aquest dijous en la cerimònia dels Premis Cambra que també premia les empreses locals Hewlett Packard Printing & Computing Solutions, Batec Mobility i Invinet Services. Els guardons es donen a la masia La Tartana de Matadepera amb la presència del conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

Fundada per dos joves arquitectes associats, Sylvaine Tatin i Pau Hormigo, Appart810 és un taller d’arquitectura i disseny especialitzat en el tall i gravat làser i fabricació digital. Amb seu a Sant Cugat, l’empresa dóna suport a la tasca de professionals de l’arquitectura i el disseny en l’àmbit del modelat i el grafisme, al mateix temps que ofereix serveis d'assessorament professional.

La cerimònia, amb el lema 'Interconnecta't', també reconeixerà el president del Grup Lamirsa, Baldiri Miret, amb el Premi Cambra 2017 al Lideratge Empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.