Obertes les inscripcions per al primer reconeixement a projectes socials de pimes


  • Comparteix:

Roda de premsa de presentació a la seu d'Esade Creapolis

Roda de premsa de presentació a la seu d'Esade Creapolis

L'associació Sant Cugat Empresarial (SCE) i l'Obra Social la Caixa impulsen la primera edició del Reconeixement a la responsabilitat social de les petites i mitjanes empreses. Aquest divendres s'obre el període d'inscripcions, que s'allargarà fins al 12 de setembre, perquè els treballadors d'empreses petites presentin projectes de caire social. El 14 d'octubre, un jurat format per representants de les dues entitats organitzadores i per membres de la premsa local determinarà el projecte guanyador, que rebrà un màxim de 6.000 euros per al seu desenvolupament.

Les companyies que poden participar són aquelles que tinguin seu a Sant Cugat, una facturació anual menor als dos milions i un màxim de 100 treballadors. El representant de l'Obra Social La Caixa, Xavier Lao, remarca que per aquest tipus de concurs no els agrada el concepte 'premi', perquè qui guanya no és l'empresa, sinó el beneficiari del projecte escollit.

Xavier Lao

El concepte 'premi' no ens agrada perquè aquí qui guanya és l'usuari. L'empresa guanyarà experiència, sensacions, esperit d'equip i reconeixement social. Per això és un reconeixement a l'empresa que desenvolupa un projecte altruïsta amb una entitat de l'entramat social de la població de manera desinteressada.


L'organització explica que els interessa una participació massiva i no vol limitar el nombre de projectes que es poden presentar per impulsar aquest tipus d'iniciatives. També destaquen que el jurat valorarà la participació de l'empresa en la proposta i que sigui per 'convenciment social'. Les bases per inscriure's es podran consultar a partir d'aquest divendres a la web de SCE.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.