Un projecte per fer anàlisis de sang sense agulles guanya el Yuzz Sant Cugat 2017


  • Comparteix:

L'entrega de diplomes ha tingut lloc a la sala de plens

L'entrega de diplomes ha tingut lloc a la sala de plens

L'empresa de nova creació HBT ha guanyat el Yuzz Sant Cugat d'enguany i viatjarà a Silicon Valley, juntament amb 51 projectes més d'arreu de l'Estat espanyol, per conèixer grans companyies 'en un dels entorns més dinàmics i competitius del món'. El projecte guanyador vol fer realitat un sistema d'anàlisi de sang sense agulla, a través de tècniques electromagnètiques. L'edició local del certamen també ha reconegut 3Draw i Bolsavallès amb el segon i tercer premis, respectivament. Les tres iniciatives premiades han guanyat, a més, una estada de sis mesos al Centre d'Emprenedoria Ca n'Ametller.

A banda d'aquests reconeixements, el projecte Click Adapter ha arribat a la final dels premis Yuzz Mujer i HBT també és finalista del certamen Yuzz Innovació Tecnología Disruptiva. Un dels responsables d'HBT Albert Llamas ha explicat els detalls del seu projecte.

Albert Llamas

L'electromagtenisme ens permet analitzar la sang sense tècniques invasives. Cada partícula ens donarà respostes diferents.


El segon premiat, 3Draw, proposa la implementació d'un mètode per dibuixar en 3D amb ulleres de realitat virtual. El tercer, Bolsavallès, és un producte que pretén ajudar en la inversió en mercats financers gràcies a un robot assessor disponible tot el dia. Finalment, Click Adapter és una iniciativa per facilitar l'ordre i organització mitjançant colors dels equips de perfusió mèdics.

La tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Joana Barbany, ha posat en valor la qualitat dels projectes premiats i ha expressat el seu desig perquè es facin realitat a Sant Cugat.

Joana Barbany

Us formem i us acollim, però volem que us quedeu. Si necessiteu alguna cosa, us ajudarem.


Després de l'estada a Silicon Valley, es triarà els tres millors dels 52 projectes estatals, que rebran una dotació econòmica de 30.000, 20.000 i 10.000 euros.

El Santander Yuzz celebra enguany la 8a edició a àmbit estatal i està promogut per Banco Santander, amb la col·laboració de l'Ajuntament a través de la Fundació Sant Cugat Actiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.