El Tribuna Sant Cugat Empresarial reuneix 250 empresaris amb la mirada en les noves tecnologies


  • Comparteix:

El fòrum ha debatut sobre la importància de les noves tecnologies en l'economia present i futura

El fòrum ha debatut sobre la importància de les noves tecnologies en l'economia present i futura

El Tribuna Sant Cugat Empresarial ha reunit aquest dijous més de 250 empresaris al Teatre-Auditori en una edició renovada del fòrum empresarial. Sant Cugat Empresarial (SCE), organitzador de la jornada, reivindica el Tribuna com un espai de trobada, debat i coneixement del món econòmic de la ciutat i la seva àrea d'influència. El debat d'enguany, que arriba després de tres anys de pausa, ha posat sobre la taula la importància d'implantar les noves tecnologies.

El president de SCE, Joan Franquesa, ha destacat que la trobada vol posar en valor la marca Sant Cugat i convertir-se un altaveu del teixit empresarial de la ciutat, a més de funcionar d'espai de 'networking' entre els agents locals. Franquesa també ha apel·lat els empresaris a sentir-se orgullosos del territori.

Joan Franquesa

Penso que l'empresa de Sant Cugat ha d'acabar de reivindicar l'excel·lència del territori. Poques vegades es pot trobar aquest nus de comunicacions i la proximitat a la capital i l'aeroport. Posar-ho en valor és un gran objectiu que persegueix l'empresarial de Sant Cugat i el del Vallès.


El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha apostat per una Catalunya competitiva capaç de generar activitat econòmica amb valor afegit, coneixement científic i tecnològic. Un país que tingui amb una economia diversificada, capacitat exportadora i que abraci la digitalització i la sostenibilitat. Rull creu que el full de ruta és convertir Catalunya en un pol econòmic punter.

Josep Rull

Nosaltres insistim en què podem ser com la Dinamarca o l'Holanda del sud d'Europa. Són països que tenen molt creixement econòmic basat en el valor afegit i el talent, molt bon estat del benestar, molta equitat social i molta capacitat de concertació i acord.


El director executiu del Mobile World Capital Barcelona, Aleix Valls, i el divulgador econòmic Marc Vidal han estat els ponents d'aquest fòrum que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Fundació Sant Cugat Actiu. L'alcaldessa, Mercè Conesa, s'ha mostrat satisfeta de recuperar el Tribuna Sant Cugat Empresarial 'amb una jornada que ens posa al dia amb relació a la quarta revolució industrial i tecnològica'.

Mercè Conesa

Fem un pas ferm en donar confiança a les empreses de Sant Cugat. Ho fem fent aquesta aposta cap a l'economia productiva, cap aquell progrés econòmic que generen les empreses que són les que generen llocs de treball i ens posicionen a àmbit competitiu com a país.


El Tribuna Sant Cugat Empresarial tornarà a la tardor amb una nova jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.