Bon Preu obrirà l'hipermercat Esclat més modern del grup a Sant Cugat i crearà 120 llocs de feina


  • Comparteix:

Imatge del projecte del nou Esclat / Foto: ACN

Imatge del projecte del nou Esclat / Foto: ACN

El Grup Bon Preu ha adquirit uns terrenys a l'enclavament de la B-30 amb la C-16, a l'alçada dels Túnels de Vallvidrera, per construir el primer hipermercat Esclat a Sant Cugat, que l'empresa anuncia com el més modern de la marca. Està previst el desenvolupament urbanístic de fins a 11.000 metres quadrats, que contindran l'establiment comercial amb una superfície de venda de 4.100 metres quadrats, serveis, magatzems i oficines. La inversió és de 15 milions i les obres començaran al setembre i s'allargaran fins a l'estiu de l'any que ve. La nova obertura preveu generar 120 noves contractacions.

En aquest sentit, s'ha arribat a un acord amb l'Ajuntament per vehicular les ofertes laborals a través de la seva borsa de treball.

La ubicació 'ideal' de l'enclavament comportarà que el centre esdevingui un 'hub' de serveis associat a totes les activitats de la companyia. A banda dels serveis habituals, l'hipermercat incorporarà una parafarmàcia, una perfumeria i un celler, tindrà benzinera 24 hores i punts de recàrrega elèctrica per a vehicles. També hi haurà un minimercat obert tots els dies de l'any i un punt de recollida amb cotxe de compres fetes per Internet. A més s'habilitaran 890 places d'aparcament.

L'empresa preveu que el nou edifici pugui obtenir un cop construït una certificació mediambiental amb qualificació A. Es preveu reduir un 40% el consum energètic respecte un establiment convencional.

A finals de juny el Grup Bon Preu anunciava el reforçament de la plantilla al conjunt d'establiments en 450 persones per a la campanya d'estiu, especialment a les zones turístiques.

El grup va facturar el 2016 1.077,3 milions d'euros, un 9,2% més que l'any anterior. Actualment té 212 establiments arreu de Catalunya, 122 supermercats Bonpreu, 47 hipermercats Esclat, tres Iquodrive i 40 benzineres EsclatOil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.