Sant Cugat traspassa la presidència del Catalonia Innovation Triangle a Cerdanyola fins el 2019


  • Comparteix:

Moment de la reunió / Foto: Premsa Ajuntament de Cerdanyola

Moment de la reunió / Foto: Premsa Ajuntament de Cerdanyola

Sant Cugat ha formalitzat aquest dimarts el traspàs de la presidència del Catalonia Innovation Triangle (CIT) al consistori de Cerdanyola, que hi estarà al capdavant durant els propers dos anys. La trobada ha servit també per acordar suspendre el pagament de les quotes de 2016 dels municipis integrants del CIT per l'existència de recursos suficients de l'organisme.

A banda de l'alcaldessa, Mercè Conesa, a la trobada han assistit els alcaldes de Cerdanyola, Carles Escolà, i de Rubí, Ana María Martínez.

El CIT, a punt de fer 10 anys
El CIT es va formar el 2008 amb l'objectiu d'impulsar el creixement econòmic de la zona, promocionar aquest territori a l'exterior i afavorir la cooperació entre Sant Cugat, Cerdanyola i Rubí.

El CIT representa la integració i desenvolupament de l'activitat econòmica, científica i tecnològica d'una àrea que comprèn 200.000 habitants, 10.000 empreses i 90.000 treballadors; i on es genera el 3% de l'activitat econòmica de Catalunya. La presència dels 58.600 estudiants, 4.130 investigadors i 242 empreses de recerca el posicionen com un dels clústers en recerca i innovació amb més potencial del sud d’Europa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.