La federació de comerciants està pendent encara dels acords econòmics i de gestió


  • Comparteix:

Sant Cugat Comerç espera poder presentar la federació de comerciants aquesta tardor

Sant Cugat Comerç espera poder presentar la federació de comerciants aquesta tardor

L'associació Sant Cugat Comerç espera que, coincidint amb el seu sopar anual, aquesta tardor, pugui presentar-se la nova federació de comerciants de la ciutat. Tot i que la voluntat és que el col·lectiu comenci a treballar ja aquest setembre, la manca d'acord sobre temes com la gestió i direcció de la federació impedeixen, de moment, que aquesta pugui constituir-se definitivament.

La futura federació de comerciants del municipi continua sense arribar a un acord sobre les qüestions econòmiques i d'organització. Tot i que la voluntat és que aquest setembre ja es puguin engegar algunes accions conjuntes com les properes campanyes, queden pendents encara els temes d'organització.

Així ho ha explicat Jesús Blanco, membre de Sant Cugat Comerç.

Jesús Blanco

Tothom entén que la unió és important però és difícil plasmar això en temes com el traspàs de poders, els temes econòmics etc.


Amb aquesta esperança, l'associació de comerciants, impulsors de la iniciativa, espera que coincidint amb el seu sopar dels 25 anys, pugui celebrar-se també l'inici d'aquesta federació que, segons Blanco, ha de permetre tenir un centre comercial cohesionat.

Jesús Blanco

Ja podem anar treballant coses i la meva esperança és que aquesta tardor celebrem el 25è aniversari de Sant Cugat Comerç però sobretot l'inici de la federació.


Pel que fa a la celebració dels seus 25 anys, Sant Cugat Comerç ha aprofitat l'estiu per obsequiar els seus clients amb parasols per al cotxe, i està preparant ja el seu sopar anual, que està previst per a finals d'octubre o principis de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.